Industristängsel

Industristängsel utgör det primära hindret för företag är i riskzonen för inbrott i industriområden. Det kan vara alltifrån inbrott och inbrottsförsök till skadegörelse.

Det är ett bra första försvar vid försök till oönskade intrång. Ett välplanerat samt rätt monterat industristängsel avskräcker, hindrar och förebygger effektivt kostsamma inbrott på företagsbyggnader.

De flesta försäkringsbolag kräver dessutom att man har ett stängsel kring sitt företag eller industri. Därför är det av största vikt att välja ett kvalitativt stängsel som medför en lång livslängd så att man får en säker inhägnad under flera år framöver. Våra industristängsel är flätverksstängsel (även känt som Gunnebostängsel).

Därför säger man gunnebostängsel

Gunnebostängsel är numera synonymt flätverksstängsel och industristängsel, ett gunnebostängsel är enkelt att anpassa till olika användsningsområden, och är ett standard val.

Designen är enkelt i sin utformning som ger ett stadigt skydd mot önskade besökare det kräver också väldigt lite underhåll. enkelheten med detta industristängsel gör det mer stabilt, flexibelt samt lätt monterat. Tack vare sin gröna färg kan det användas i olika miljöer, utan att vara störande eller väldigt iögonfallande.

Våra industristängsel är flätverksstängsel (Som i folkmun vanligt kallas Gunnebostängsel) som är mycket hållbara och garanterar god kvalitet.

Dimensionerna på våra industristängsel

MAGNELIS
Tråddiam: 2,0 mm, 2,5 mm, 2,7 mm, 3,0 mm, 4 mm
Höjder: 600 mm-4000 mm
Maskstorlekar: 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm
Rullängder: 25 m (över 2 m – kortare rullängder)

MAGNELIS
Tråddiam: 2,5 / 3,0 mm, 3,5 / 4,0 mm
Höjder: 600 mm-4 000 mm
Standardfärger RAL 6005, RAL 6013, RAL 9005
Maskstorlekar: 20 mm, 30 mm, 40 mm, 50 mm
Rullängder: 25 m (över 2 m – kortare rullängder)

STOLPAR
Olika stolptyper och stolpprofiler finns tillgängliga från lager i Magnelis-utförande eller RAL-belagda utförande (RAL 6005, RAL 6013, RAL 9005).

Tuna har helhetslösningar för industristängsel

Tuna Stängsel anpassa helhetslösningr som passar er säkerhetskedja från inhägnaden till omgivningen samt anläggningen som industristängslet är avsett för. Behövs det komplettering med grindar som är synkroniserat med kan vi också göra det och ytterligare stärka ert områdesskyddet.

Kontakta oss eller ring

016 – 10 88 00 redan idag för ditt framtida industristängsel.

Tidigare projekt